Do brezplačne poštnine vam manjka še 100,00 
-11%

Set lesenih pripomočkov za masažo – NOVO!

Set lesenih masažnih pripomočkov

 

32,00  z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 36,00 

-
+

Dobavljivo v 7 dneh

Imate vprašanje? Stopite v stik z našim strokovnjakom.

+386 31 335 724 / info@fiziosan.si

V kompletu je 6 lesenih ročnih masažnih pripomočkov, ki so idealni za globoko masažo hrbta, rok in nog. V celoti so izdelani iz naravne sandalovine. Pripomočki nudijo odlično podporo pri delu maserja, ne da bi pretirano obremenjevali roke. Njihove oblike omogočajo natančno stimulacijo in doseganje globokih točk v telesu. Masažerji so pakirani v estetski in praktični platneni torbici z vrvico.

Oblike:

  • Masažna kocka (5×5 cm): masažni pripomoček v obliki kocke omogoča pritisk na prožilne točke. Primeren je za masažo rok, nog in hrbta z rahlim ali močnim pritiskom.
  • Križ v obliki črke T (12×12 cm): masažni pripomoček v obliki črke T se dobro prilega roki in omogoča močan in ciljni pritisk na prožilne točke.
  • Classic “Birdy” (14×8 cm): ta masažni pripomoček se uporablja za masažo rok, nog in hrbta in je zasnovan za stimulacijo mišic z minimalnim naporom terapevta.
  • Masažna palica (12×3 cm): Tradicionalna palica za masažo stopal s pritiskom in refleksno terapijo.
  • Masažer “Tripod” (11,5×5 cm): Njegova ergonomska oblika zagotavlja udobje med delom. Posebej primeren je za masažo mišic hrbtenice, stegen, trebuha in hrbta.
  • Ploščica Gua-Sha (11×5,5 cm): gladko polirani robovi omogočajo nemoteno premikanje po koži in zmanjšujejo tveganje prask. Pripomoček se uporabi po nanosu olja na območje namenjeno masaži. Primeren je za stimulacijo celotnega telesa, izboljšanje cirkulacije in izboljšanje stanja kože.
Količina:

Morda vas tudi zanima

Imate vprašanje?

Izdelek: Set lesenih pripomočkov za masažo – NOVO!

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: