PDF PREDSTAVITEV TEHNIČNI LIST

 

 

 

 

 

Tehnologija
DOCTOR TECAR SMART: NOVA MEJA V TECAR TERAPIJI Rezultat tehnološkega znanja, ki ga je Mectronic zgradil v več kot 30 letih dela, je Doctor Tecar merilo na področju terapije TECAR.

 

Operacijski sistem
FLEKSIBILNA, VISOKO ZMOGLJIVA INTERAKTIVNA IZKUŠNJA
Doctor Tecar je pristna interaktivna izkušnja.
Njegov visokozmogljiv 5,7-palčni zaslon na dotik in funkcionalna programska oprema z operacijskim sistemom MecOS 2.0 v realnem času zagotavljata učinkovito terapijo na visoki ravni, že od prve uporabe.

 

Terapija
AKTIVIRAJTE SVOJO ENERGIJO
TECAR terapija je metoda prenosa energije – kapacitivna in uporovna, ki lahko spodbudi pretok energije v bioloških tkivih in sproži naravne procese celjenja in okrevanja.

 

 

Zakaj uporabiti Doctor Tecar?

Modul AVx omogoča delovanje v samodejnem in samodejnem impulznem načinu.

Meri količino energije, ki se prenese na biološka tkiva v predelu telesa, ki se zdravi, glede na čas in prejeto moč.

Zahvaljujoč nastavljivemu impulznemu načinu je mogoče delovati v toplotnem, naravnem toplotnem in atermalnem načinu.

Način prenosa pomaga globoko absorbirati aktivne sestavine s prenosom energije tecar terapije.

Doctor Tecar je lahek, kompakten, zmogljiv in enostaven za transport. Zahvaljujoč tehnologiji preklopa v realnem času (Real-Time Switching Technology), Doctor Tecar oddaja Tecar tok do 120 W (350 Wpp) moči z dvema različnima frekvencama uporabe. Doctor Tecar je na voljo v dveh različnih modelih: Standard in AVx. AVx ima tri inovativne načine: avtomatski, impulzni in transportni. Zaradi 2 delovnih frekvenc, 6 različnih aplikatorjev, 4 emisijskih načinov in 5 načinov delovanja, vam Doctor Tecar Therapy ponuja močno in prilagodljivo terapevtsko izkušnjo. Odkrijte vse tehnične lastnosti ter številne in zmogljive dodatke, zaradi katerih je Doctor Tecar temeljni in močan instrument v vsakodnevni praksi.

Technical specifications

 

Način: Ročni način
Časovni način
Način upravljanja
Poseben način: Časovnik
Nastavljiv impulzni
Joule
(samo za AVx)
Dodatni način:
Samodejni način
Samodejni impulzni način
Prevoz
Programska oprema: Mectronicov lastni operacijski sistem MecOS v realnem času
Moč: 120 W učinkovita (350 Wpp)
Biotransfer: Zaslon in zvočni signal
Povezava: Kontaktni nadzorni sistem
Preverjanje kabla: Samodejno preverjanje z grafično in zvočno povratno informacijo
Dobava: 100 ÷ 240V 50 ÷ 60Hz
Absorpcija: 160 VA
Mere: 320 x 245 x 130 mm
Teža: 3 kg
Skladnost: IEC/EC 60601-1 60601-1-2
Certifikati: CE0051
Direktive 93/42: llb Razvrstitev

Tehnologija

Preklapljanje v realnem času

Mectronic uporablja inovativno tehnologijo preklopa v realnem času za Doctor Tecar Smart. Zahvaljujoč temu pomembnemu napredku v tehnologiji je mogoče doseči visoko moč in povečano terapevtsko učinkovitost. Preklapljanje tehnologije v realnem času je omogočilo tudi zmanjšanje dimenzij naprave. Doctor Tecar Smart je kompakten, visoko zmogljiv in enostaven za prevoz.

 

Tehnologija

Zahvaljujoč tehnologiji preklopa v realnem času in inovativni programski opremi MecOS 2.0 je mogoče s preprostim ukazom preiti iz upornega v kapacitivni način in obratno, brez menjave ročnika ali aplikatorja. Enostavnost, hitrost in visoka zmogljivost so le nekatere od prednosti, zaradi katerih je Doctor Tecar dragocen zaveznik v vsakodnevni praksi.

 

 

Tehnologija
način AVX

Z načinom AVx tecar terapija ne bo nikoli enaka: s tremi novimi načini, zasnovanimi tako, da ustrezajo potrebam terapevta, se Doctor Tecar preoblikuje v enotno platformo, ki lahko najbolje podpira terapevtsko dejavnost.

Samodejni način je bil zasnovan tako, da terapevtu omogoča, da se ne uporablja ročne uporabe tecar terapije: poseben kabel in tri elektrode omogočajo zdravljenje celo kompleksno oblikovanih predelov telesa.

Samodejni impulzni način je bil ustvarjen iz kombinacije samodejnega in nastavljivega impulznega načina; terapija, ki zahvaljujoč impulzni oskrbi preprečuje dvig temperature in omogoča bolj osredotočeno zdravljenje.

Način transporta omogoča globoko absorpcijo aktivnih snovi z energijskim prenosom terapije Tecar.

 

Tehnologija
APLIKATORJI S TEHNOLOGIJO DT-MAS
Menjava aplikatorja je pogosta, ki je lahko težavna, če ima operater kremo na rokah. Zaradi tega je Mectronic zasnoval in patentiral svoj magnetni sistem DT-MAS (Doctor Tecar Magnetic Attachment System), da bi bilo delovanje preprosto, hitro in učinkovito.
Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Doctor Tecar Smart”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja